Man undrar lite vad som händer. Vad är det för fel på dessa jihadtomtar? Vad är det man vill uppnå. Yes va bra jag tycker att ni blev helt plötsligt när ni blåste av ett par rörbomber på drottninggatan, eller?

Ska man bli ledsen, förbannad eller skratta? Jag har få svar. Vi jobbar arslet av oss mot rasism och för ett kärleksfullt samhälle, då dyker dessa jihadtomtar upp, till vilken nytta? För att sabba allt det som andra människor lyckats bygga upp? Eller är ni bara dumma i huvudet, lite som att runka i motvind och tro att man ska bli gravid. Är rätt säker på att dessa människors så kallade gud garvar rätt ordentligt åt dessa patetiska handlingar som ska vara ett sätt att tjäna denna så kallade gud. Kom igen, man har sprängt sig själv i bitar rätt länge nu och mig veterligen har det inte blivit fantastiskt mycket bättre.

Finns det inte mer kreativa sätt att skapa ett hållbart sammhälle? Jag hoppas och tror i alla fall det. Använd er kreativitet till att skapa kärleksfulla möten mellan människor som leder till utveckling istället för att blåsa bort varandra från jordelivet.

//Mattias